Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sykepleieren: - Satte sprøyte på meg selv

Kvinnens forsvarer Tor Martin Kindem sier til Dagbladet at klienten har tatt betenkningstid om hun skal påkjære kjennelsen til lagmannsretten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Politiet har kommet med en rekke såkalte fakta, som etter min mening ikke er dokumenterte. Jeg vil ikke kommentere saken ytterligere før jeg har besøkt min klient i fengselet, sier Kindem.

Kvinnen forklarer at hun var på den aktuelle avdelingen da pasienten skal ha fått sprøyta. 27-åringen forklarer at hun kan ha gløttet på døra inn til pasienten, fordi hun lette etter ei venninne.

Sykepleieren hevder imidlertid at hun satte ei sprøyte på seg sjøl med morfinpreparatet Ketorax, fordi hun har psykiske problemer.

Etter episoden ble kvinnen innlagt på psykiatrisk avdeling på Ullevål universitetsklinikk, men etter det Dagbladet kjenner til, er det høyst uklart om hun virkelig var behandlingstrengende for psykiske problemer.

Sprøyta er sendt til Kripos for undersøkelse med henblikk på å finne ut hva den inneholdt, og om det er mulig å finne fingeravtrykk på den. Fylkeslegen i Oslo var i går ikke kjent med saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media