Sykkeltilskuer (48) måtte ha livredning etter krasj

Gikk i bakken etter å ha syklet inn i sin egen sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Helsepersonell måtte gjenopplive en kvinnelig syklist (48) i forbindelse med sykkelrittet Vestfold rundt. Den 48 år gamle kvinnen var ikke deltaker, men tilskuer til løpet.

- Det drives hjerte- og lungeredning på personen nå. En luftambulanse fra Arendal er på vei til stedet. Den andre luftambulansen var opptatt med en ulykke tidligere i dag, sa operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til Dagbladet i 14-tida.

Politiet fikk meldingen 13.59.

Kvinnen kom til bevissthet etter en liten stund.

- Hun var ikke deltaker i løpet, men ulykken er likevel sykkelrelatert. Da hun selv skulle sykle fra stedet krasjet hun inn i sin egen sønn og gikk i bakken. Hun er nå fraktet til sykehus. Tilstanden er ikke kjent, sier Aronsen.

Det har vært en rekke ulykker i forbindelse med det tradisjonelle sykkelløpet som går går over store deler av Vestfold.

• En 50 år gammel mann fikk en alvorlig nakkeskade og ble fraktet med luftambulanse til Oslo etter at sykkelen fikk bråstopp like sør for Svarstad på riksvei 40. Politiet fikk melding 12.10.

• Like etter var to personer involvert i en velt ved Bommestad på riksvei 40. Lettere kuttskader.

• Ikke lenge før denne fjerde ulykken kom det melding om en massevelt i nærheten av Sandefjord. Fire ryttere var involvert. Lettere kutt- og skrubbskader.

Dagbladet kommer med mer.