Overraskende orgie i dansk skog:

Sykkeltur endte med sexsjokk

Per Strandstoft (40) syklet seg en tur på stien og følte skogens ro. Plutselig holdt han på å rase rett inn i noe som minnet om en scene fra en billig pornofilm.

MOUNTAIN BIKE: Den danske terrengsyklisten fikk se mer action enn han hadde regnet med da han freste av sted på sykkelen sin gjennom Staurbyskogen utenfor Middelfart. Illustrasjonsfoto: Sjutterstock/NTB
MOUNTAIN BIKE: Den danske terrengsyklisten fikk se mer action enn han hadde regnet med da han freste av sted på sykkelen sin gjennom Staurbyskogen utenfor Middelfart. Illustrasjonsfoto: Sjutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I mars i fjor var Per Strandstoft (40) som vanlig ute på sykkeltur med terrengsykkelen sin. Denne dagen hadde han tatt turen til den lille Staurbyskogen utenfor Middelfart. Der var det nylig blitt etablert en terrengsykkelstrekning gjennom det kuperte landskapet.

Strandstoft var godt i gang med tråkkinga da han brått holdt på å sykle rett inn i intens aktivitet på sykkelstien.

Og for å si det slik: Det var ikke snakk om søte ekorn som lette etter hasselnøtter på skogbunnen.

Snarere dreide det seg om 10-12 menn som hadde samlet seg for å ha en orgie ute i friluft.

Populær møteplass

I et intervju med danske BT kort etter «naturopplevelsen», fortalte Strandstoft at det første han fikk øye på, var to velkledde herrer.

Den ene hadde buksene nede og så ut til å urinere. Men så så han at det sto flere mannfolk der, og de var i full gang med å suge hverandre.

Mennene sto så langt ut i sykkelsporet at Strandstoft nesten skal ha kjørt ned et par av dem.

JAGES: Ikke alle likte at paret hadde seg midt på sandstranda. Video: Mediadognews. Vis mer

Ett år etter opplevelsen, har han fremdeles til gode å sykle i Staurbyskogen. I stedet har han funnet andre alternativer.

- Jeg sykler fortsatt på terrengsykkelen min. Men jeg har tatt et aktivt valg om ikke å sykle der for å unngå liknende situasjoner igjen, forklarer han til BT.

INTIMT: Det kan være trangt om lekeplassen inne i den delen av Staurbyskogen hvor det er lagt opp terrengsykkelstier. Foto: Google Eaarth
INTIMT: Det kan være trangt om lekeplassen inne i den delen av Staurbyskogen hvor det er lagt opp terrengsykkelstier. Foto: Google Eaarth Vis mer

Ifølge BT er Staurbyskogen et område som i flere år har vært en populær møteplass for menn som vil ha sex med menn.

Av den grunn tilrettela Middelfart kommune en ny terrengløype med ytterligere en trasé i håp om å sette en stopper for «friluftsparingen».

Skogen er for alle

I en kommentar til TV2 Fyn sier natur- og miljøforvalter Hanne Laursen at Middelfart kommune ikke har mottatt flere klager siden Strandstoft melde inn hendelsen i fjor.

Per Strandstoft selv understreker at det ikke er på grunn av herreaktivitetene at han holder seg unna skogsløypene. Mennene har ifølge ham like stor rett på å være i skogen som de som kjører terrengsykkel.

ELSKOV I HØYDEN: Det er ikke uten risiko, det. Video: Kameraone. Klipp: Signe Elise Morthen Stenersen / Dagbladet Vis mer

- Jeg har virkelig ikke noe imot at folk har sex der ute, tvert imot. De må gjerne få lov til å kjøre på hvis det er det de vil. Men det trenger ikke skje akkurat der hvor vi sykler, sier Strandstoft til BT før han fortsetter:

- Det kunne like gjerne være en 13 år gammel jente som kom syklende på terrengsykkelen sin. Hun ville kanskje ikke ha taklet det på samme måte som jeg gjorde.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer