Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Syklet vekk med 194 000 kroner

En kvinne ansatt ved Storslett asylmottak i Nordreisa i Troms ble ved 12.15-tiden fredag frarøvet en veske med 194.000 kroner i kontanter da hun kom ut av Sparebank 1 på Storslett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pengene som ble stjålet var dagpenger som skulle utbetales til beboerne ved asylmottaket. Kvinnen hadde hevet kontantbeløpet i banken da en mann som åpenbart ventet på henne utenfor dro en finlandshette over hodet og rev fra henne vesken.

Kvinnen ble dyttet slik at hun falt, men kom ikke fysisk alvorlig til skade under ranet.

-Mannen løp deretter fra stedet og forsvant videre på sykkel retning Reisaelva, opplyser jourhavende Per Krokan ved Troms politidistrikt til TV 2.

Mannen var fredag kveld fortsatt på frifot, og politiet arbeider med å avhøre vitner og sikre seg et bedre signalement av mannen. Raneren er trolig av utenlandsk opprinnelse, mulig østeuropeer.

Han er om lag 175 cm høy, relativt kraftig, og har mellomblondt hår. Han var iført joggeklær eller lignende under ranet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling