- Syklist (50) fikk alvorlig nakkeskade etter bråstopp

Hentet med luftambulanse. Flere mindre skader i forbindelse med rittet Vestfold Rundt.

FRAKTET I LUFTAMBULANSE: En person ble alvorlig skadd etter en sykkelvelt på riksvei 40 like sør for Svarstad i Vestfold i forbindelse med sykkelrittet Vestolf Rundt. Foto: Stener Kalberg, www.xtremfoto.no
FRAKTET I LUFTAMBULANSE: En person ble alvorlig skadd etter en sykkelvelt på riksvei 40 like sør for Svarstad i Vestfold i forbindelse med sykkelrittet Vestolf Rundt. Foto: Stener Kalberg, www.xtremfoto.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Luftambulanse har fraktet vekk en person som skal være hardt skadd etter en ulykke i forbindelse med sykkelløpet Vestfold Rundt i dag.

- En person skal være såpass hardt skadd at luftambulanse måtte komme til. Mannen ble fløyet til Oslo med en alvorlig nakkeskade. Sykkelen har trolig fått en bråstopp i, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Ingen biler var involvert i ulykken. Den skadde er en 50 år gammel mann hjemhørende i Tønsberg.

Hendelsen skjedde på riksvei 40 sør for Svarstad i Vestfold. Politiet fikk melding om ulykken klokka 12.10, men det skal ha skjedd en liten stund før dette.

Et lite stykke videre i løypa var det en annen ulykke like etter.

- Det er det to skadde syklister involvert i den ulykka, men de har mindre kuttskader. Den skjedde også på riksvei 40 ved Bommestad, sier Aronsen.

I 13-tida fikk politiet melding om nok en ulykke - en massevelt med fire personer involvert. Her skal det også rytterne har kommet unna det med mindre kuttskader. Denne ulykken skjedd på riksvei 303 ved Sandefjord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer