Syklist har meldt seg

Syklisten kan bli et sentralt vitne for politiet i Førde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi gikk massivt ut og etterlyste folk før helga, og det har meldt seg en syklist. Vi skal nå se om det er en av dem vi etterlyste, det vil si en syklist som drapsmorgenen syklet fra Grovene mot Fossebrua/Førde sykehus, sier lensmann Kjell Fonn i Naustdal og Førde til NTB.

Politiet jobber fremdeles med å kartlegge hvem som var ute i Førde om morgenen søndag 6. juni, da sykepleierstudenten Anne Slåtten ble drept.

- Det er fortsatt folk som melder seg og forteller at de har vært ute mellom klokka 4 og 9 den morgenen, sier Fonn til NTB.

Etterlyser MMS-bilder

Politiet har også bedt folk om å komme med bilder som er tatt den aktuelle natta, men så langt har ingen meldt seg.

- Bilder fra sentrum og rundt åstedet kan være interessante, og det kan ikke utelukkes at noen har fotografert drapsmannen. Jobben med å kartlegge Førde sentrum er ressurskrevende, og disse bildene vil hjelpe oss, sier Fonn til VG.

Ifølge lensmannen vurderer politiet fortløpende om de skal ta kontakt med utenlandske turister som var i Førde på drapstidspunktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.