Syklist knivstukket flere ganger i Trondheim

Overfalt og knivstukket flere ganger i låret. Ikke livstruende skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En mann er brakt til sykehus etter at han ble overfalt og knivstukket flere ganger i låret på Lade i Trondheim lørdag kveld.

To menn er pågrepet, og politiet undersøker om de kan settes i forbindelse med saken.

Overfallet skjedde i 20.15-tiden i en undergang ved Trikkestallen på Lademoen, skriver Adressa.no.

- Mannen var på vei gjennom undergangen da to menn plutselig angrep ham og stakk ham i låret. Han er brakt til sykehus, men skal ikke være livstruende skadd, sier operasjonsleder Tore Kyllo i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Ifølge Kyllo skal det ikke ha vært noen foranledning til hendelsen, og mannen skal heller ikke ha blitt ranet. De to mennene stakk fra stedet etterpå.

Store politistyrker ble satt inn i letingen etter dem. En knapp halvtime senere fikk politiet melding om nok et angrep. Denne gangen var det to menn som ble overfalt, og den ene ble slått kraftig i hodet med en skiftenøkkel slik at han falt i bakken og begynte å blø.

- De varslet politiet om det som var skjedd, og ga oss signalement på gjerningsmennene. Det gjorde at vi like etterpå kunne pågripe to menn i nærheten som vi mistenker for å ha vært innblandet. Den ene hadde blod på seg, sier Kyllo.

Politiet vil nå undersøke om de også kan knyttes til knivstikkingsepisoden.

- De to episodene fant sted ganske nær hverandre, så det ville være fullt mulig å bevege seg fra det ene stedet til det andre i løpet av tidsperioden vi snakker om, sier Kyllo.

(NTB)