Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Syklist kolliderte med betongbil i Oslo. Ble liggende fast under kjøretøyet

Stor redningsaksjon, syklisten kritisk skadd.

SPERRET AV: Det ellers tett trafikkerte krysset Bispegata / Oslo gate er sperret av mens etterforskningen pågår. Foto: Line Brustad / Dagbladet
SPERRET AV: Det ellers tett trafikkerte krysset Bispegata / Oslo gate er sperret av mens etterforskningen pågår. Foto: Line Brustad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: I 15.50-tida har redningsmannskapene fått løs syklisten, som er fraktet bort av ambulanse. Skadeomfanget er fremdeles ikke kjent.

I 17-tida opplyser operasjonsleder Pedersen at syklisten er en mann.

- Han er under behandling ved Ullevål sykehus. Han hadde kritiske skader da han ble fraktet bort, sier Pedersen til Dagbladet.

Operasjonslederen forteller videre at syklisten ble frigjort ved at brannvesenet med hydraulisk utstyr løftet opp sementbilen.

Flere vitner har meldt seg, og politiet har dialog med disse. Statens havarikommisjon for transport har gjort undersøkelser på stedet, og veien er åpnet for ferdsel igjen.

Oslo universitetssykehus opplyser i 18-tida at mannens skader er alvorlige. Han er i 50-åra.

Foto: Line Brustad / Dagbladet
Foto: Line Brustad / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Redningsetatene i Oslo jobber i 15.30-tida for å få løs en syklist som har kollidert med en sementbil i Gamlebyen, øst i sentrum.

- Det er en alvorlig ulykke. Syklisten er blitt liggende fast under det store kjøretøyet, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til Dagbladet.

Ulykken skjedde ved krysset mellom Bispegata og Oslo gate. Syklistens tilstand er foreløpig ikke kjent.

- Nå konsentrerer vi oss om livreddende tiltak. Deretter vil vi snakke med vitner til ulykken, sier Pedersen.

Politiet fikk beskjed om hendelsen klokka 15.16.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media