- Syklist kolliderte med buss i Oslo

Ble liggende i veibanen.

POLITIET TIL STEDET: Politiet har rykket ut med tre patruljebiler til åstedet ved Coop Prix-butikken på Kjelsås. Foto: JON REIDAR HAMMERFJELD
POLITIET TIL STEDET: Politiet har rykket ut med tre patruljebiler til åstedet ved Coop Prix-butikken på Kjelsås. Foto: JON REIDAR HAMMERFJELDVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ambulanse og tre patruljebiler har rykket ut til Kjelsås i Oslo, etter et angivelig sammenstøt mellom en syklist og en buss.

- Vi fikk melding via AMK klokka 18.55. Én person, en syklist, er skadd, opplyser Gjermund Stokkli, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

Han opplyser at syklisten er bevisst, men har smerter i ryggen, og får behandling av ambulansen på stedet.

- Midt i veien Da jeg kom til stedet, lå syklisten midt i veien. Han beveget på seg, sier øyenvitne Jon Reidar Hammerfjeld.

Han forteller at mannen er kledd som en sportssyklist, med hjelm.

Politiets første melding på Twitter sier at syklisten har støtt sammen med en buss. Operasjonsleder Stokkli kan imidlertid ikke bekrefte at dette virkelig er tilfelle.

- Det står en buss lenger nede i veien her, men jeg vet ikke om den har noe med dette å gjøre, forteller øyenvitne Hammerfjeld.

- Mulig egen skyld Operasjonsleder Stokkli opplyser klokka 19.30 at det kan se ut som om syklisten selv er skyld i ulykken.

- Det er mulig syklisten har kommet borti bussen, men det er på det rene at bussen ikke har skyld, sier han.