Syklist omkom - bilføreren har nå meldt seg

- Bilføreren som kjørte ned og drepte en syklist, har nå meldt seg til politiet, melder operasjonsentralen

SYKLIST OMKOM: En syklist omkom etter å ha blitt påkjørt av en bil på fylkesvei 43 mellom Lyngdal og Farsund. Føreren av bilen har nå meldt seg til politiet. Foto: Henrik Foss, Farsunds Avis.
SYKLIST OMKOM: En syklist omkom etter å ha blitt påkjørt av en bil på fylkesvei 43 mellom Lyngdal og Farsund. Føreren av bilen har nå meldt seg til politiet. Foto: Henrik Foss, Farsunds Avis.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En syklist i 40-årene omkom da han ble påkjørt av en bil inne i Ørnheitunnelen på riksvei 43 tirsdag formiddag. Bilføreren kjørte fra stedet, men føreren har nå meldt seg.

Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 14.59 og mannen som ble påkjørt ble fraktet til sykehus med ambulansehelikopter. Livet sto imidlertid ikke til å redde.

- Vi fikk beskjed om at mannen omkom og etterlyste en rød, muligens burgunder, kassebil som kunne knyttes til saken, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt til NTB.

- Føreren av bilen har nå meldt seg til politiet, melder operasjonsentralen i Agder til Dagbladet.

- Vi har nå både taktiske og tekniske etterforskere på stedet og oppfordrer publikum som kan ha opplysninger og observasjoner i saken om å kontakte politiet i Agder, sier Mæhre.

Ulykken har skapt store køer på riksvei 43 mellom Lyngdal og Farsund.

(Dagbladet/NTB)