Frps landsmøte 2018

Sylvi er Carl I. Hagens framtidsleder: - Hun ligner mest på meg

Carl I. Hagen heier på Sylvi Listhaug. Hun fikk stående applaus fra Frp-landsmøte.

STÅENDE APPLAUS: Sylvi Listhaug fikk stående og langvarig applaus både før hun gikk på talerstolen under gårsdagegens politiske debatt og etter.

- Vi har lagt bak oss en turbulent tid, kanskje spesielt for meg. Tusen takk for støtten og omtanken, sa Sylvi Listhaug på Frps- landsmøte i går. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
STÅENDE APPLAUS: Sylvi Listhaug fikk stående og langvarig applaus både før hun gikk på talerstolen under gårsdagegens politiske debatt og etter. - Vi har lagt bak oss en turbulent tid, kanskje spesielt for meg. Tusen takk for støtten og omtanken, sa Sylvi Listhaug på Frps- landsmøte i går. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gardermoen (Dagbladet): Siv Jensen er ubestridt leder i Frp og blir i morgen gjenvalgt for to nye år. Hun sitter så lenge hun vil, er omkvedet i Frp.

Den dagen hun gir seg, er Sylvi Listhaug favoritten, ifølge Frp-veteran Carl I. Hagen:

- Det er fordi hun ligner meg, sier Hagen, og ler. Men han utdyper:

- Hun er skarp i formuleringene. Det er ikke noe bomull når hun snakker, sier den tidligere Frp-lederen Carl I. Hagen. Han har nå varslet at han ikke tar renominasjon verken til riks- eller kommunepolitikken. Men på dette landsmøtet er han delegat fra Oslo.

Stolte over å være i regjering

Frps landsmøte i år, mellom stortingsvalget i fjor og kommunevalget neste år, handler mest om å feire Frp som regjeringsparti.

Siv Jensen blir i morgen gjenvalgt for to nye år, og nestlederne Per Sandberg og Ketil Solvik-Osen er ikke på valg og fortsetter. Det er uenighet om noen politiske saker, noe som kommer fram i debatten om resolusjoner, men i det store og hele er landsmøtet kanskje det mest harmoniske i Frps historie.

Siv Jensen er en ubestridt leder som har fått Frp inn i regjering, og som har sørget for å etablere Frp som et styringsparti. Jensens prosjekt framover er å styrke det borgerlige prosjektet, sikre borgerlig flertall også i 2021 og hindre at Ap kommer til makten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer