Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sylvi Listhaug: - Alle kulturer er ikke like mye verdt

Da stortingsrepresentant Sylvi Listhaug (Frp) besøkte Harstad for å snakke om helse- og omsorgspolitikk, handlet det likevel mye om innvandringspolitikk.

BESØKTE HARSTAD: Sylvi Listhaug besøkte Harstad. Der snakket hun mye om innvandringspolitikk. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BESØKTE HARSTAD: Sylvi Listhaug besøkte Harstad. Der snakket hun mye om innvandringspolitikk. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi hører det er mange som sier at alle kulturer er like mye verdt. Det vil ikke jeg si meg enig i. Jeg synes ikke en kultur med kvinneundertrykking er like mye verdt. Jeg synes ikke en kultur uten religionsfrihet, og en kultur hvor jenter ikke får bestemme over sin egen kropp er like mye verdt. Vi leser om mange eksempler på menn som sender kone og døtre hjem igjen fordi de ikke liker den norske kulturen, sa Listhaug, ifølge Harstad Tidende.

Den tidligere innvandrings- og integreringsministeren, som nå sitter i Stortingets helse- og omsorgskomité, var torsdag i Harstad for å snakke om Fremskrittspartiets politikk på et åpent møte i forelesningssalen på UiT Campus Harstad.

- Har du behov for å undertrykke jentene dine, eller å kneble noen fordi de snakker imot religionen din, så finnes det mange land du kan flytte til med disse verdiene, sa Listhaug blant annet på møtet.

Hun sier til avisen at nå som hun ikke er på besøk som minister kan hun snakke mer fritt.

- Det er viktig for meg at det ikke blir en enveiskommunikasjon, og det er derfor jeg bruker god tid på spørsmål og slikt, sier Listhaug til Harstad Tidende.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!