Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Sylvi Listhaug om facebook, tvangsretur til Afghanistan, slakten fra FN og asylsøkerjakt på TV

Sylvi Listhaug: - Folk vrir og vender på det jeg sier, og slik har det egentlig vært hele tida

Sylvi Listhaug angrer ingenting.

UTEN ANGER: Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) er vant til at det stormer rundt henne, men de siste ukene har det blåst hardere enn på lenge. Foto: Bjørn Langsem 
UTEN ANGER: Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) er vant til at det stormer rundt henne, men de siste ukene har det blåst hardere enn på lenge. Foto: Bjørn Langsem  Vis mer

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) er vant til at det stormer rundt henne, men de siste ukene har hun dominert nyhetsbildet, kun forstyrret av budsjettbråket i egen regjering.Det startet da hun høstet likes og delinger på Facebook ved å skrive «lik og del!» til utdrag fra en New York Times-sak om Norges strenge returpolitikk til Afghanistan.

Det skapte harme i en tid med massearrestasjon og tvangsreturer av afghanere - spesielt i lys av den faglige kritikken mot alderstestingen norske myndigheter bruker for å fastslå at unge afghanere har løyet på alderen.

Så ble hun med politiet på jakt etter ulovlige asylsøkere med TV2s kamerateam på slep, noe som fikk reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen til å trekke paralleller til Nazi-Tyskland.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?