Nestleder i Frp

Sylvi Listhaug sier ja til å overta

- Jeg er beæret og stiller meg til disposisjon som nestleder hvis partiet ønsker det, sier Sylvi Listhaug.

TIL ARENDAL I DAG: Sylvi Listhaug har ladet batteriene på ferie med familien i Sør-Afrika og USA i sommer. I dag er hun tilbake i det politiske rampelyset for Frp i Arendalsuka. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TIL ARENDAL I DAG: Sylvi Listhaug har ladet batteriene på ferie med familien i Sør-Afrika og USA i sommer. I dag er hun tilbake i det politiske rampelyset for Frp i Arendalsuka. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld kom Sylvi Listhaug tilbake fra Sør-Afrika, der hun har feriert med familien. Mandag morgen i Cape Town mottok hun internmeldingen fra Frp-kontoret om at Per Sandberg hadde trukket seg som nestleder.

- Hva tenkte du da du fikk beskjeden?

- Jeg syntes det var trist. Fordi Per har vært med i alle år og gjort en fantastisk jobb for partiet. Jeg har kjent Per helt siden 2001 og alltid hatt sansen for ham, sier Sylvi Listhaug til Dagbladet.

Enig med Siv

- Men når det er sagt er jeg helt enig med Siv Jensen i at det er nødvendig at han trakk seg. Turen til Iran og alt som dukket opp i kjølvannet av den skapte sterke reaksjoner internt. Vår tøffe linje overfor islamister og brutale regimer som Iran er ufravikelig og skal ikke kompromisses.

- Fylkesleder Frank Sve i Møre og Romsdal har allerede foreslått deg som partiets nye nestleder. Hvordan reagerte du da det ble kjent?

- Jeg setter stor pris på at fylkeslaget mitt støtter meg. Møre og Romsdal Frp er et fantastisk fylkeslag som har levert gode valgresultater år etter år gjennom hardt arbeid og tydelig profil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer