Sylvi Listhaug slår tilbake mot Kristoffer Joner: - Vi lar oss ikke stoppe av dette hylekoret

«Hva vil dette hylekortet? Vil de ha svenske tilstander i Norge?»

KRITIKK: Sylvi Listhaug (Frp) slår tilbake mot skuespiller og Ap-politiker Kristoffer Joner. Foto: Skjermbilde Facebook
KRITIKK: Sylvi Listhaug (Frp) slår tilbake mot skuespiller og Ap-politiker Kristoffer Joner. Foto: Skjermbilde Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespiller Kristoffer Joner kritiserte Sylvi Listhaug (Frp) tidligere i kveld for hennes asylpolitikk. Joner beskriver asylpolitikken for «kvalmende» og «forkastelig».

Integrerings- og innvandringsministeren var tidligere i kveld ikke tilgjengelig for en kommentar, men nå slår hun tilbake mot Joner, som også er politiker for Arbeiderpartiet i Stavanger.

Joners Facebook-innlegg var borte et kvarters tid. Årsaken er ikke kjent, men var i 21-tida tilbake.

Hylekoret

Sylvi Listhaug skriver nå en kommentar på sin Facebook-side:

«LIK OG DEL! Bli med å si klart og tydelig ifra at vi ikke lar oss stoppe av dette hylekoret. Vi vil fortsette å kjempe for en streng og bærekraftig asylpolitikk som sikrer den norske velferdsmodellen!»

Frp-politikeren skriver videre:

«- Nå har skuespillere, kommentatorer og resten av venstresiden hivd seg på hylekoret. Sist ute er Kristoffer Joner (bilde), som er både skuespiller og bystyrerepresentant for Arbeiderpartiet i Stavanger.»

- Forkastelig

Joner kritiserte Listhaug for hennes innlegg fra 14. november i år. Der omtaler Listhaug New York Times' artikkel om Norges strenge returpolitikk som «et viktig signal som når ut til hele verden»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer