Sylvi snakker ut: - Jeg hadde forferdelig dårlig samvittighet overfor barna

«Mamma, si meg, er det alle som hater deg, eller?», spurte datteren til Sylvi Listhaug. Nå skal eks-ministeren ta tilbake tapt familietid.

BURSDAG: Sylvi Listhaug har bestemt seg for å bruke mer tid med barna. Her sammen med Steffen (1) for å handle inn til bursdagsfesten hans. Foto: Henning Lillegård
BURSDAG: Sylvi Listhaug har bestemt seg for å bruke mer tid med barna. Her sammen med Steffen (1) for å handle inn til bursdagsfesten hans. Foto: Henning Lillegård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg trodde kanskje jeg skulle kjenne på et stort savn da jeg gikk av, men i stedet føler jeg en vanvittig lettelse over å få tilbake livet. Jeg hadde forferdelig dårlig samvittighet over å ha vært så mye borte fra barna. Jeg har nesten ikke sett Steffen det første året hans, sier Sylvi Listhaug.

Den avgåtte justisministeren smiler og ler når ettåringen strekker ut hendene mot henne. Han stabber ustøtt mellom røde treklosser og lekedyr på stortingskontoret til pappa Espen Espeset, som nettopp har servert minstemann et lite mellommåltid.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer