Sylvis tre krav til Erna

Frp-ere må ta av seg findressen og få på arbeidsbuksene, sier Sylvi Listhaug, som sier partiet må lytte mer til vanlige folk. I sommer er hun hjemme på familiegården og lader opp til budsjetthøsten. Da vil Frp gå rett i strupen på KrF og Venstre.

HJEMME: Sylvi Listhaug hjemme på gården i Sjøholt på Sunnmøre der hun flytter med familien neste sommer. Oppvekst på gård er noe hun deler med mange i Senterpartiet, partiet hun gjerne samarbeider med. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
HJEMME: Sylvi Listhaug hjemme på gården i Sjøholt på Sunnmøre der hun flytter med familien neste sommer. Oppvekst på gård er noe hun deler med mange i Senterpartiet, partiet hun gjerne samarbeider med. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SJØHOLT/MOLDE (Dagbladet): - Jeg har priset meg lykkelig hver eneste dag for at vi ikke sitter i regjering lenger. Det tror jeg landet også skal gjøre. Jeg tror aldri vi ville fått gjort disse krisepakkene så mye bedre, hvis vi hadde sittet i regjering. Aldri i livet, sier Sylvi Listhaug.

En åpenhjertig Frp-nestleder tar imot Dagbladet hjemme på gården i Sjøholt på Sunnmøre. Sunnmørsalpene stikker opp mot den klare himmelen og havet er ikke langt unna, selv om vi ikke kan se Storfjorden bak fjellene.

På gården kan Listhaug puste ut etter en beinhard vår på Stortinget der krisepakkene har kommet tett før det hele ble avsluttet med revidert nasjonalbudsjett. Listhaug har vært sentral i alt som har skjedd i den nye opposisjonsrollen.

Faren til Listhaug er blitt 72 år, men jobber fortsatt for fullt. Nå slår han gresset nede på jordene. Gresset blir mat til kalvene på gården og til slutt biff på din og min tallerken.

Det er slutt på melkeproduksjonen, nå er det kjøttproduksjon som gjelder. Listhaug selv tar over gården neste år når familien på fem flytter hjem.

- Det har alltid vært planen, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer