- Synd å gå glipp av salg

Slutt for Notar Strømmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STRØMMEN (Dagbladet.no): - Det er synd å gå glipp av salg i dag, sier Kyrre Gåsvær, daglig leder ved Notar Strømmen.

Kontoret er en av de til sammen 34 Notar-franchisene som i dag ble fratatt videre driftsbevilling av Kredittilsynet, på grunn av negativ egenkapital.

- Vi kunne sikkert ha solgt 3-4 eiendommer i løpet av dagen, og sånn sett er det dumt, forteller Gåsvær da Dagbladet.no er innom Notar-kontorene på Strømmen Storsenter i ettermiddag.

Han presiserer samtidig at det ikke ligger noe dramatikk for deres del i dagens offentliggjøring av at Notar sentralt melder oppbud for deler av selskapet.

Stemningen blant de tre meglerne på jobb er det heller ingenting å si noe på.

- Vi ba selv om avvikling av selskapet her en god stund før alt dette skjedde, og av helt andre årsaker, slik at dette ikke kom noe overraskende på oss.

Gåsvær og de andre ansatte ved Strømmen-kontoret har ikke fått lønn som andre Notar-ansatte, fordi selskapets hovedkreditor Nordea nylig valgte å stenge alle selskapets lønns- og kontokreditter.

Men heller ikke dette vekker noe større bekymring blant Strømmen-meglerne.

- Dette ordner seg nok ganske fort uansett. Vi har heller fokusert på kundene som har blitt rammet. Vi har i løpet av dagen fått klarsignal til å sluttføre de to-tre salgene vi var i gang med.