Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Synd det skulle ende som et fiaskoprosjekt

Aslam Ahsan frykter innvandrer-skepsis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Dette kan oppfattes som en ripe i lakken for innvandrere i Norge, men det bør det ikke være. Det Manuela nå har gjort er så avvikende fra det som er normalt som det går an å være, sier Aslam Ahsan til Dagbladet.no om dagens nyhet om at Manuela Ramin-Osmundsen trekker seg.

- Jeg er mildt sagt forbanna på Manuela nå. Med pene ord har hun nå lurt ikke bare media, men også det hele norske folk.

Ahsan har selv vært politisk aktiv for Arbeiderpartiet i en årrekke, og sier at politikere med innvandrerbakgrunn legges ekstra godt merke til. Han håper at de siste dagers hendelser ikke øker skepsisen til politikere med innvandrerbakgrunn.

- Jeg er meget varsom på alt jeg sier og gjør, både i møter, i offentligheten og i privatlivet ellers. Jeg har overlevd en politisk karriere på 25-26 år, men har måttet være veldig forsiktig, sier Ahsan, som også trekker fram saken i 2000 da statssekretær Fatma Jynge måtte trekke seg etter ulovlig ombygging av hjemmet sitt.

Ahsan forteller at han i likthet med mange andre, inkludert statsministeren, var fornøyd den dagen Ramin-Osmundsen fikk ministerjobben.

- Vi var alle stolte da hun ble utnevnt, og det det synd at det skulle ende som et fiaskoprosjekt. Det er en stolt handling av en stolt statsminister å nå krype til korset.

Debatten er stengt for nye innlegg på grunn av rasistiske kommentarer. Red

EKSTRA FORSIKTIG: AP-politiker Aslam Ahsan fryktere at Ramin-Osmundsen-saken kan skape større skepsis mot politikere med innvandrerbakgrunn. Foto: HENRIK BJØRNSSON
EKSTRA FORSIKTIG: AP-politiker Aslam Ahsan fryktere at Ramin-Osmundsen-saken kan skape større skepsis mot politikere med innvandrerbakgrunn. Foto: HENRIK BJØRNSSON Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media