- Synd, men forventet

EuroSong '97 - Dette var synd, men forventet. Dette var uflaks for Tor. Det var hans tur nå, men han hadde feil låt. Det er trist, sier Jahn Teigen til Dagbladet. Teigen fikk null poeng da han deltok med «Mil etter mil» i Grand Prix i 1978.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- «San Francisco» er en swinglåt vi har hatt i 40 år. Det er ikke nok sjel i den. Ingen melodi. Låta er for kjedelig, mener Teigen, og fortsetter:

- Når låta ikke er slager i Norge engang før den reiser til Grand Prix, da kan vi ikke forvente at den skal slå gjennom heller.

- Men hva følte du da du fikk null poeng?

- Vi ble dødspopulære fordi vi fikk null poeng og var klin gærne. Det gjorde oss kjent. Alle hyllet oss etterpå. Vi var jo blant første som fikk absolutt ingen poeng! Vi holdt jo på å ødelegge Grand Prix-showet. Men slik er ikke situasjonen for Tor. Han er jo en etablert artist, sier Teigen.

- Nei, dette er synd. Han er en flink artist og en fin fyr. Han hadde fortjent noe bedre, sier Teigen, som innrømmer at han ikke hadde likt å få null poeng som etablert artist.

- Men jeg tror at det bare er vi og svenskene som merker oss det. Det har ingen betydning. Det er fort glemt.

- Hva ville du ha gjort hvis du hadde vært Tor Endresen nå?

- Jeg hadde tatt en øl. Og en Jägermeister, ler Teigen.

- Tor er sikkert skuffet. Jeg føler med ham. Mye skjer i hodet når en får null poeng, men jeg tror ikke det får noe å si for karrieren hans. Tor har mange slagere.

Jahn Teigen mener at norske artister må skjerpe seg foran neste års Grand Prix.

- Vi må lage sanger. Vi har jo mange kapable i dette landet, men så er jo disse juryene et kapittel for seg selv, da. Storbritannia fortjente å vinne. De hadde en fin låt, og har i mange år hatt det, sier Teigen.

du IKKE OVERRASKET: Jahn Teigen er ikke overrasket over GP-resultatet.