Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Synes markedet ser bedre ut enn på lenge

Hyttemegleren i Blindleia, Gustav Sædberg, har allerede solgt 3 - 4 hytter i flere millionhytter i år.

HYTTE: Eiendomsmegler Gustav Sædberg har allerede solgt flere millionhytter etter at sesongen startet i Blindleia. Foto: Jacob Trumpy / Finansavisen
HYTTE: Eiendomsmegler Gustav Sædberg har allerede solgt flere millionhytter etter at sesongen startet i Blindleia. Foto: Jacob Trumpy / Finansavisen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Hyttemeglerne i Blindleia hadde sesongstart sist helg. Gustav Sædberg synes det ser lovende ut, skriver Finansavisen i dag.

- Kjøperne har ikke rømt - «Alle» tror at kjøperne har rømt Sørlandet, men det stemmer ikke. Det har imidlertid vært en merkbar endring i kjøpergruppen de seneste årene, sier han.

- Før var det «bare» rike østlendinger som kjøpte hytte her nede, blant annet fordi det ga status, men slik er det ikke lenger. Nå har vi kjøpere fra Stavanger i vest til Oslo i øst, og det er også mange lokale, fortsetter Sædberg overfor avisen.

Sædberg kjøper heller ikke helt argumentet om for lang reisevei fra hovedstaden.

- Motorveien sørover blir jo bare bedre og bedre, og jeg tror avstanden er akseptabel for de fleste, sier han.

- Bedre enn på lenge Megleren kan fortelle om besøk på alle visningene, og synes markedet ser bedre ut enn på lenge og kontoret hans har allerede solgt fire hytter til 3-4 millioner kroner ved sjøen i år.

- Blant annet kom fem par for å se en hytte i Søgne til 10 millioner. Det er ikke så verst, sier han.

- En østlending ringte for eksempel og ba om hjelp, han var på jakt etter et lekkert sted i Blindleia, legger Sædberg til overfor Finansavisen.

Flere nyheter Kjøpelysten tilbake på fjellet
Her er det hytter for 200 millioner kroner til salgs
Nå får han endelig eget soverom på hytta

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!