HYTTE: Eiendomsmegler Gustav Sædberg har allerede solgt flere millionhytter etter at sesongen startet i Blindleia. Foto: Jacob Trumpy / Finansavisen
HYTTE: Eiendomsmegler Gustav Sædberg har allerede solgt flere millionhytter etter at sesongen startet i Blindleia. Foto: Jacob Trumpy / FinansavisenVis mer

- Synes markedet ser bedre ut enn på lenge

Hyttemegleren i Blindleia, Gustav Sædberg, har allerede solgt 3 - 4 hytter i flere millionhytter i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Hyttemeglerne i Blindleia hadde sesongstart sist helg. Gustav Sædberg synes det ser lovende ut, skriver Finansavisen i dag.

- Kjøperne har ikke rømt - «Alle» tror at kjøperne har rømt Sørlandet, men det stemmer ikke. Det har imidlertid vært en merkbar endring i kjøpergruppen de seneste årene, sier han.

- Før var det «bare» rike østlendinger som kjøpte hytte her nede, blant annet fordi det ga status, men slik er det ikke lenger. Nå har vi kjøpere fra Stavanger i vest til Oslo i øst, og det er også mange lokale, fortsetter Sædberg overfor avisen.

Sædberg kjøper heller ikke helt argumentet om for lang reisevei fra hovedstaden.

- Motorveien sørover blir jo bare bedre og bedre, og jeg tror avstanden er akseptabel for de fleste, sier han.

- Bedre enn på lenge Megleren kan fortelle om besøk på alle visningene, og synes markedet ser bedre ut enn på lenge og kontoret hans har allerede solgt fire hytter til 3-4 millioner kroner ved sjøen i år.

- Blant annet kom fem par for å se en hytte i Søgne til 10 millioner. Det er ikke så verst, sier han.

- En østlending ringte for eksempel og ba om hjelp, han var på jakt etter et lekkert sted i Blindleia, legger Sædberg til overfor Finansavisen.

Flere nyheter Kjøpelysten tilbake på fjellet
Her er det hytter for 200 millioner kroner til salgs
Nå får han endelig eget soverom på hytta