Synger om sin døde mor

Lars Lillo-Stenberg (35) mistet mor da han var tenåring. Etter drøyt femten år har den voksne mannen endelig laget sangen om mamma som døde. «Mor» er spilt inn på det nye albumet deLillos gir ut i oktober.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Sangen er en beskrivelse av en frustrasjon som jeg kanskje ikke har merket, eller visste var der. Det kan også være at sangen er en beskrivelse av frustrasjonen over å miste det mennesket som kjenner deg best, sier Lars Lillo-Stenberg til Dagbladet.

Alene-mor

Lars Lillo-Stenberg mistet moren sin da han var 18 år gammel. Mamma het Mette LangeNielsen, hun var skuespiller, tv-vertinne, sminkør og journalist og i slekt med statsminister Fredrik Stang. I 1981 døde hun plutselig.

Lars er yngstemann av tre brødre og tilbrakte flere år av oppveksten alene sammen med moren i Sverige etter at foreldrene ble skilt.

- Jeg er ikke er helt sikker på hva mors død har gjort med meg, men det har selvfølgelig satt spor på en eller annen måte, forklarer Lars Lillo-Stenberg.

Nå, mange år seinere, har den populære artisten endelig klart å formulere tankene rundt tapet av moren. Dette kan deLillos-fans høre på plata som gis ut i oktober.

Leste høyt

«Mor» er ekte deLillos-sang. Teksten er i samme atmosfære og tradisjon som mange allerede kjenner fra Lars Lillo-Stenberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer