Synlige skader på den døde kvinnen i Eide

Liket obduseres i Trondheim nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

EIDE (Dagbladet.no): Den døde kvinnen i 60-åra som ble funnet i Eide på Nordmøre i går, er nå sendt til obduksjon. En foreløpig obduksjonsrapport fra St. Olav Hospital i Trondheim skal være klar i ettermiddag, ifølge politiet.

- Vi venter spent på konklusjonen fra den foreløpige obduksjonen. Vi etterforsker nå dette dødsfallet som mistenkelig, sier politimester i Nordmøre og Romsdal politidistrikt, Arnstein Nilsen, til Dagbladet.no.

12 etterforskere

Han bekrefter nå at kvinnen hadde synlige skader da hun ble funnet av tilfeldig forbipasserende, trolig barn, ved 13-tida i går.

- Hun hadde synlige skader, men det kan jo komme av så mangt. Et fall kan også påføre en person skader, sier Nilsen.

Han har nå ti etterforskere på saken, i tillegg til de to Kripos-teknikerne som ankom Eide i går kveld.

De to er nå i Trondheim for å være med på obduksjonen av kvinnen, som ifølge Nilsen er i 60-åra.

- Rykter om festklær 

Synlige skader på den døde kvinnen i Eide

Politimesteren vil ennå ikke gå ut med kvinnens identitet, fordi alle pårørende ikke er varslet om dødsfallet. Selv om politiet etterforsker saken som mistenkelig, vil ikke Nilsen slå fast at noe straffbart har skjedd.

- Nei, vi har ikke noen spesiell grunn til å tro at det har skjedd noe straffbart, men omstendighetene rundt dødsfallet er såpass spesielle at vi går ut bredt i etterforskningen, sier han.

Han vil heller ikke bekrefte om kvinnen er samme person som har vært savnet fra nabokommunen siden en fest lørdag kveld.

- Det spekuleres i om hun hadde på seg festklær da hun ble funnet, men dette ønsker jeg ikke å uttale meg om, sier Nilsen.