Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Syria har stengt grenseovergangene til Jordan

Etter voldsomme angrep i dag.

DEMONSTRASJONER: Det har vært uroligheter og demonstrasjoner i Syria de siste ukene, som denne demonstrasjonen i Douma. Nå har Syria stengt grensa til Jordan. Foto: EPA/Scanpix
DEMONSTRASJONER: Det har vært uroligheter og demonstrasjoner i Syria de siste ukene, som denne demonstrasjonen i Douma. Nå har Syria stengt grensa til Jordan. Foto: EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Grenseovergangene ved Deraa og Nassib er stengt på syrisk side av grensa, opplyser diplomat i Jordans hovedstad Amman til nyhetsbyrået Reuters.

Overgangene skal ha blitt stengt av syriske myndigheter mandag.

- Tidspunktet har sammenheng med det som ser ut til å være en omfattende sikkerhetsoperasjon som pågår akkurat nå, sa den ikke navngitte diplomatkilden mandag formiddag.

Syriske sikkerhetsstyrker har ifølge øyenvitner rykket inn med stridsvogner og pansrede kjøretøyer i den sørlige byen Deraa og satt i gang en større aksjon i Douma, en forstad til hovedstaden Damaskus.

Aktivister forteller om arrestasjoner, skyting og snikskyttere som forhindrer folk i å forlate husene sine.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media