Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Syria-krigen

- Syriske raketter traff grenseby i Tyrkia

Fire raketter traff den tyrkiske grensebyen Kilis i morges.

SKUELYSTNE: I går startet tyrkerne en militæroperasjon for å ta tilbake områder fra kurdisk milits. I morges ble så den tyrkiske grensebyen Kilis truffet av minst tre raketter, sendt fra Syria. Her står folk og ser på skadene rakettene gjorde i den tyrkiske grensebyen, som huser mange tusen syriske flyktninger. Foto: Can Erok / Dogan News Agency / Reuters / Scanpix
SKUELYSTNE: I går startet tyrkerne en militæroperasjon for å ta tilbake områder fra kurdisk milits. I morges ble så den tyrkiske grensebyen Kilis truffet av minst tre raketter, sendt fra Syria. Her står folk og ser på skadene rakettene gjorde i den tyrkiske grensebyen, som huser mange tusen syriske flyktninger. Foto: Can Erok / Dogan News Agency / Reuters / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anadolu melder imidlertid at ingen mennesker ble skadd av rakettene, skriver Reuters.

Tre av rakettene traff og påførte skader på to hus, mens den fjerde traff bar bakke i sentrum av byen, som huser et stort antall syriske flyktninger.

Ifølge Anadolu svarte tyrkiske sikkerhetsstyrker «på en tilsvarende måte», men det er uklart nøyaktig hva dette innebærer.

Tyrkia innledet i går en militæroperasjon mot den kurdiske YPG-militsen i Afrin-regionen i Nord-Syria.

Senere samme kveld ble minst ti personer, de fleste sivile, drept i et tyrkisk luftangrep mot byen med samme navn som regionen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!