Syv rette var nok til million-gevinst

TROMSØ (Dagbladet): - For en julepresang, jubler en overlykkelig Bodø-jente til Dagbladet. To dager etter trekningen gikk det opp for studenten at lottogevinsten på 4,7 millioner kroner var hennes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Alle andre er helt ville. Sjøl forsøker jeg å holde beina på bakken, sier hun.

Men hun har allerede sett på ny bil; den gamle skal skiftes ut.

- Men det er jo så mange fine modeller å velge mellom. Det blir ikke lett å velge.

Sletter gjelda

Ny bil skal hun og samboeren ha, utover det har hun bestemt seg for å slette studielånet. Og flere familiemedlemmer kan vente seg en ekstra fin presang til jul. Men den jordnære jenta vil unngå å miste hodet når pengene dukker opp på kontoen. Den kryssede sjekken fra Hamar - pålydende 4,7 millioner kroner - kommer i morgen.

- Jeg har takket ja til tilbudet om økonomisk rådgiving fra Norsk Tipping, sier studenten, som vil være anonym.

Enukerskupongen ble levert inn på Narvesen i Bodø sentrum lørdag ettermiddag. Få timer seinere var hun blitt millionær, men det ante hun ikke før mandag. Lørdag kveld gikk hun på julebord og glemte alt som het spill og lotto-tall.

- Helt skjelven

- Jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg sjekket kupongen mandag morgen. Jeg gikk til kommisjonæren for å sjekke om det kunne være riktig. Han ringte Norsk Tipping og fikk bekreftet at det stemte. Jeg ble helt skjelven og måtte sette meg rett ned, forklarer hun.

Nå satser hun på å fullføre studiene i hjembyen Bodø og beholde deltidsjobben. Hun vil forsøke å leve et mest mulig normalt liv.