Syv skadd i kollisjon i Voss kommune

Alle er sendt til sykehus.

FRONTKOLLISJON:
Flere personer skal være kritisk skadd etter en kollisjon mellom to biler ved Vassenden på Voss mandag ettermiddag.
Foto: Geir Geitle / Hordaland / NTB scanpix
FRONTKOLLISJON: Flere personer skal være kritisk skadd etter en kollisjon mellom to biler ved Vassenden på Voss mandag ettermiddag. Foto: Geir Geitle / Hordaland / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk meldingen om det hadde vært en ulykke på E16 på Bolstadøyri i Voss klokka 16.04 i dag. Ulykken skjedde da en norskregistrert personbil kolliderte med en russiskregistrert personbil.

- Det var seks personer i bilene. En av dem skal være fastklemt. Vi arbeider med dette nå, sier Jan Henrik Fossedal ved Bergen brannvesen til bt.no like etter klokka 16.15.

Operasjonsleder Ronny Lentføhr opplyser om at flere av de syv er kritisk skadd. To av dem er sendt til Haukeland universitetssykehus i Bergen og fem er sendt til Voss Sykehus.

Avisa Hordaland skriver at det var fem personer i den russiskregistrerte bilen og to personer i den som var registrert som norsk.

Ifølge en pressemelding fra politiet er alle redningsetater på stedet, inkludert en luftambulanse.

Strekningen ulykken skjedde på er svært belastet, og er bare et par hundre meter unna der skipsreder Atle Jebsen omkom i en ulykke for tre år siden.

Dagbladet kommer med mer.