Syvåring brant inne

Syv år gamle Trine Trosterud fra Spydeberg omkom da huset hun bodde i ble fullstendig utbrent i en brann i 07-tiden i dag tidlig. Mormoren (57) og hennes datter på 17 klarte å redde seg ut av det brennende huset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 57 år gamle mormoren pådro seg mindre røykskader da hun forsøkte å få barnebarnet sitt ut av den brennende generasjonsboligen, som ligger i et boligfelt i sentrum av Spydeberg.

- Mormoren har gjort alt som var mulig for å få ut barnebarnet, sier lensmann Steinar Svendsen i Spydeberg.

Den 7 år gamle jenta ble funnet av røykdykkere fra brannvesenet på foreldrenes rom i andre etasje. Hun døde trolig av røykskader.

Utbrent

Politiet tror at brannen startet i andre etasje i huset. Da brannvesenet kom til stede var det full fyr i denne etasjen. Da hadde mormoren og hennes datter kommet seg ut av huset. Brannen var så kraftig at hele huset har brent opp innvendig.

Lensmannen i Spydeberg tør ikke si noe om hva som var årsaken til brannen. I morgen får han bistand fra tekniske etterforskere fra Kripos, som skal gå gjennom branntomten. Det er vanlig at Kripos trekkes inn i etterforskningen av branner som krever menneskeliv.

(Dagbladet :på nettet)