Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Syvåringen er ute av koma etter alpemassakren

- Hun er gitt beroligende midler.

UTE AV KOMA: Reuters melder at syv-åringen som onsdag ble skutt og påført «ekstremt voldsomme» slag mot hodet under bilmassakren ved de franske alpene, er ute av koma. Her er politiet utenfor sykehuset i Grenoble, der de to jentene er innlagt. Foto: Scanpix
UTE AV KOMA: Reuters melder at syv-åringen som onsdag ble skutt og påført «ekstremt voldsomme» slag mot hodet under bilmassakren ved de franske alpene, er ute av koma. Her er politiet utenfor sykehuset i Grenoble, der de to jentene er innlagt. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den syv år gamle jenta som ble skutt i skulderen og påført «ekstremt voldsomme» slag mot hodet under bilmassakren i de franske alpene onsdag, er ute av koma.

Det melder nyhetsbyrået Reuters.

- Zainab er ute av kunstig koma, og hun er nå gitt beroligende midler, sier statsadvokat Eric Maillaud.

Jenta vil bli avhørt av fransk og britisk politi, som jobber på spreng for å finne ut hvorfor den irak-britiske familien ble henrettet på campingtur i Frankrike, så snart hun er i god nok forstand.

Også jentas lillesøster (4) har vært en sentral kilde i politiets etterforskning, da de begge ble vitne til at moren, faren, en hittil ukjent 77-åring og en tilsynelatende forbipasserende syklist ble henrettet med to kuleskudd i hodet.

Fireåringen skal ha gjemt seg under liket av sin mor i åtte timer før politiet forstod at jenta hadde overlevd massakren, som skjedde flere kilometer fra nærmeste overvåkningskamera.

Ifølge nyhetsbyrået har en tante og onkel av barna våket over de to jentene på sykehuset i Grenoble.

Politiet jakter nå på to leiemordere, i det som ifølge Mailland kan ha vært en familiefeide om penger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media