T-bane-romantikken tok slutt

Han møtte henne på t-banen, og sjarmerte hele New York med sin spesielle etterlysning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var kjærlighet ved første blikk da Patrick Moberg (22) så en «mystisk brunette» med blomst i håret og røde roser i kinnene på t-banen i november 2007.

Den beskjedne mannen rakk imidlertid aldri å manne seg opp til å snakke med henne, før hun plutselig forsvant ut av den fulle t-banevogna.

Men webdesigneren visste råd. Da han kom hjem opprettet han nettsiden nygirlofmydreams, der han la ut en tegning av jenta.

Se tegningen i full størrelse her.

Samtidig oppfordret han folk til å hjelpe ham med å spore henne opp. Etter noen få timer flommet innboksen hans over av epost og telefonen kimte i et sett. To døgn senere fikk han endelig en epost som ga napp.

Bare venner

Jenta viste seg å være australske Camille Hayton (23) og de to møttes flere ganger. Men tross den romantiske starten, tok kjærligheten slutt etter et par måneder.

- Nå er vi bare venner, sier Hayton til den australske avisa Herald Sun, i dag. Moberg selv har aldri ønsket å kommentere hvordan forholdet til de to utviklet seg.

TIER: Patrick Moberg selv har aldri kommentert hvordan forholdet til Camille Hayton utviklet seg. Foto: PATRICK MOBERG
TIER: Patrick Moberg selv har aldri kommentert hvordan forholdet til Camille Hayton utviklet seg. Foto: PATRICK MOBERG Vis mer

«Det slutter her. I motsetning til alle romantiske komedier og dårlige popsanger, må dere lage deres egen slutt på denne historen»skrev han på hjemmesiden sin noen dager etter han hadde funnet Hayton.

Både amerikanske og internasjonale medier kastet seg over den romantiske historien. Mobergs hjemmeside brøt sammen, og paret ble intervjuet på det pooulære tv-programmet «Good Morning America».

- Situasjonen var så intens at vi ble knyttet sammen på en måte som man kan oppfattes som mer romantisk enn det egentlig var. Men jeg ville gi det hele et forsøk, slik at jeg ikke senere ville tenke \'hva om...\', sier Hayton.

Holder kontakt

Flere bloggere mener historien om Moberg og Hayton må være oppspinn, altså en såkalt \'hoax\'. Patrick Moberg forsikret imidlertid mediene om at den søte kjærlighetsjakten var basert på ekte følelser.

- Jeg vil ikke at dette skal virke som \'gimmic\'-historie. Dette er ekte, forsikret hele New Yorks Romeo.

Til tross for at de ikke er et par, holder Hayton og Moberg fortsatt kontakt med hverandre.

- Vi er hverandre av og til, også sender vi hverandre en god del epost. Han er definitivt en viktig person i mitt liv. Jeg kan fortsatt ikke forstå at dette skjedde, sier 23-åringen, som nå er skuespillerstudent.

T-bane-romantikken tok slutt
<B>MODERNE KJÆRLIGHET</B>: Denne tegningen satte eventyret i gang.