T-skjorta selges over hele landet

T-skjorta den drepte asiatiske kvinnen var iført, har vært i salg flere steder i landet de to siste årene. Bare butikkinnehaver Vigdis Braastad i Oslo har solgt flere hundre eksemplarer av den billige T-skjorta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- T-skjorta er produsert i Kina, men påtrykt motivet i Norge. Jeg vet at grossisten har levert slike skjorter til en rekke utsalgsteder i Norge, blant annet til flere gateselgere i Oslo, sier Braastad til Dagbladet.

Hun driver forretningen Colour Fashion på Grünerløkka i Oslo.

- Skjortene kostet i underkant av 100 kroner og er blitt solgt de to siste årene, sier hun.

Klær fra Norge

Politiet fikk i går bekreftet av T-skjorta ikke kan lede dem nærmere svaret på hvem den drepte kvinnen er.

- Men hvis motivet er trykket på skjorta i Norge, knytter det kvinnen ytterligere til landet, sier politadjutant Anne Mette Angell ved Moss politidistrikt til Dagbladet.

Samtlige av de klærne kvinnen var iført, var kjøpt i Norge. Den mørke buksa var kjøpt hos Hennes og Mauritz, skoene på OBS og T-skjorta et annet sted i landet.

Fremdeles har ikke drapsetterforskerne klart å finne identiteten på den drepte asiatiske kvinnen. Til tross for at det har vært publisert rekonstruerte bilder av kvinnen i media, har ingen vitner meldt seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer