T-skjorta selges over hele landet

T-skjorta den drepte asiatiske kvinnen var iført, har vært i salg flere steder i landet de to siste årene. Bare butikkinnehaver Vigdis Braastad i Oslo har solgt flere hundre eksemplarer av den billige T-skjorta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- T-skjorta er produsert i Kina, men påtrykt motivet i Norge. Jeg vet at grossisten har levert slike skjorter til en rekke utsalgsteder i Norge, blant annet til flere gateselgere i Oslo, sier Braastad til Dagbladet.

Hun driver forretningen Colour Fashion på Grünerløkka i Oslo.

- Skjortene kostet i underkant av 100 kroner og er blitt solgt de to siste årene, sier hun.

Klær fra Norge

Politiet fikk i går bekreftet av T-skjorta ikke kan lede dem nærmere svaret på hvem den drepte kvinnen er.

- Men hvis motivet er trykket på skjorta i Norge, knytter det kvinnen ytterligere til landet, sier politadjutant Anne Mette Angell ved Moss politidistrikt til Dagbladet.

Samtlige av de klærne kvinnen var iført, var kjøpt i Norge. Den mørke buksa var kjøpt hos Hennes og Mauritz, skoene på OBS og T-skjorta et annet sted i landet.

Fremdeles har ikke drapsetterforskerne klart å finne identiteten på den drepte asiatiske kvinnen. Til tross for at det har vært publisert rekonstruerte bilder av kvinnen i media, har ingen vitner meldt seg.

20 tips

- Vi fikk inn om lag 20 tips i går, men ingen av tipsene har ført til et gjennombrudd i saken. Vi vet ikke hvem den drepte kvinnen er, sier Angell.

Hun understreker at politiet oppfordrer publikum til fortsatt å komme med tips.

- Hvis noen er redde for å bli trukket inn i saken, må de gjerne være anonyme. De kan også tipse oss gjennom avisene eller andre personer. Det viktigste for oss er å få vite hvem kvinnen var.

<B>NORSK:</B> T-skjorta den drepte asiatiske kvinnen var iført, er kjøpt i Norge.<br>