T-skjorter for 14-åringer: «Fuck me.. I'm good!»

Kleskjedene Only og Vero Moda selger t-skjorter med påskriften «Fuck me.. I'm good» og «Fuck me, I'll make you famous!» T-skjortene finnes ned i størrelse x-small, eller størrelse 14 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I Porsgrunn ble t-skjortene trukket tilbake da lokalavisa Varden skrev om dem. Men de selges fremdeles andre steder i landet. Da Dagbladet.no i dag gikk inn i en forretning på Karl Johan, lå t-skjortene utstilt i store bunker midt i butikken. T-skjortene er i beregnet på jenter og kommer i fargene rødt, hvitt eller svart. Kjøperne kan velge mellom påskriftene «Fuck me.. I'm good» og «Fuck me, I'll make you famous».

Dagbladet.no var i dag i kontakt med flere forretninger som selger t-skjortene. En ekspeditør ga klart uttrykk for sin mening:

- Jeg synes det er bra at dere tar dette opp! T-skjortene er fryktelige!

Det er firmaet Bestseller Engros på Lysaker står bak kleskjedene Vero Moda og Only. De to butikkene fører delvis de samme klærne.

Da Dagbladet.no i dag ringte til Bestseller Engros, var det tydelig at firmaet allerede hadde fått mange reaksjoner. Resepsjonisten skjønte umiddelbart hva det dreide seg om:

- Du tenker på t-skjortene med trykk?

Salgsavnsvarlig i Only, Susanne Buus, beklager at t-skjorten er blitt lagt ut for salg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer