Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

T5PC hjalp Øye med gjelda

Men Øyes navn skulle ikke stå på lønningslista.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den kjente finansakrobaten ble kontaktet av T5PCs eksstyreleder Jørn Tagge på et tidspunkt der Øye var i pengenød, og han gikk derfor med på å hjelpe pyramideselskapet i Kina og Dubai, skriver NRK.no.

Statskanalen skriver videre at Tagge skal ha hjulpet Øye med å betale unna kreditorer. Det skal ha dreid seg om en gjeld på flere millioner. Men avtalen var at Øye ikke skulle stå på lønningslista, kun få dekket utgifter til reise og møter.

Tagge sier til NRK at han ikke gav Øye penger selv, men gjennom kontakter som fattet interesse for Øyes prosjekter. Dessuten ville Øye fått mer penger hvis T5PC ble en suksess i Kina og Dubai.

Øye bekrefter overfor NRK at han hjalp pyramideselskapet mot at de hjalp ham med gjelda, men han vil ikke kommentere detaljene i avtalen.

HJALP T5PC:</B> Thomas Øye hjalp pyramideselskapet i Dubai og Kina. Motytelse var at eksstyreleder Jørn Tagge hjalp Øye betala unna kreditorer.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media