Kjell Ingolf Ropstad

- Ta barnefri og dyrk kjærligheten

Sett av tid til hverandre og ta konfliktene før de eskalerer, er Kjell Ingolf Ropstads samlivsråd. Når det røyner på, hender det at han drar ut på joggetur i stedet for å ta den vanskelige praten.

VALENTINER: KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad kjøpte med seg en bukett hjem til kona Arnbjørg. I 2020 har regjeringen satt av 30 millioner kroner til samlivskurs - Ropstad og kona har vært på fire stykker og anbefaler dem på det varmeste. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
VALENTINER: KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad kjøpte med seg en bukett hjem til kona Arnbjørg. I 2020 har regjeringen satt av 30 millioner kroner til samlivskurs - Ropstad og kona har vært på fire stykker og anbefaler dem på det varmeste. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg skal holde en tale på Rogaland KrFs fylkesårsmøte og så skal jeg hjem og legge unger, sier KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad og ler godt.

Planene for valentinsdagen er kanskje ikke de mest romantiske, men på besøk hos svigerfar i Rogaland og med tanter og onkler til stede, har han også gode muligheter til å få alenetid med kona Arnbjørg.

Barne- og familieministeren ønsker å komme med en oppfordring til landets foreldre i anledning selveste kjærlighetsdagen.

- Skaff barnevakt og reis vekk noen dager. Dyrk de gode samtalene og hverandre, er KrF-lederens oppfordring.

Samlivskurs og app

Dagbladet møter Ropstad i blomsterbutikken rett ved departementet der KrF-lederen lattermildt må innrømme at de fleste blomstene han gir til kona er dem han selv har fått i jobbsammenheng. Han får god hjelp av blomsterdekoratør Gro Elisabeth Brastad til å sette sammen en valentinbukett til kona.

Regjeringen har i år satt av 30 millioner til samlivskurs og gitt 2,2 millioner i støtte til VI-appen i samarbeid med Foreningen Familieskolen. Målet er at familiene skal få det bedre sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer