- Ta på det, kompis

Fem år gamle Jacob ville vite om Obamas hår var likt sitt eget.

Hårfint: - Ja, det føles likt, sa fem år gamle Jacob Philadelphia etter å ha kjent på håret til Barack Obama. Foto: Pete Souza/Det hvite hus
Hårfint: - Ja, det føles likt, sa fem år gamle Jacob Philadelphia etter å ha kjent på håret til Barack Obama. Foto: Pete Souza/Det hvite husVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bildet av Jacob Philadephia som tar på President Barack Obamas hår går nå verden rundt etter at avisa The New York Times omtalte episoden denne uken.

Bildet er fra mai 2009 da Carlton Philadelphia tok med familien til Det hvite hus i forbindelse med at han sluttet i jobben i Det amerikanske sikkerhetsrådet.

Fikk stille spørsmål New York Times skriver at faren spurte om lov til å ta et familiebilde sammen med presidenten. Da bildet var tatt og familien var på vei ut, sa Philadelphia at hver av sønnene hadde lyst til å stille Presidenten et spørsmål.

Foreldrene visste ikke hva sønnene ville vite av Obama, men de ble sannsynligvis overasket da yngstemann Jacob åpnet munnen.

- Jeg vil vite om håret mitt er akkurat som ditt, spurte han.

- Føles likt - Hvorfor kan du ikke ta på det og se selv, svarte Obama, bøyde seg ned og sa:

- Ta på det, kompis.

Mens lille Jacob klappet Obama ble øyeblikket foreviget, og Obama spurte Jacob hva han syntes.

- Ja, det føles likt, svarte han.

Henger i Det hvite hus Da New York Times fortalte historien om bildet på tirsdag ble det raskt den mest delte artikkelen på avisens nettsider, og trolig liker også Obama bildet svært godt.

Presidenten har latt binkskuddet fra Det hvite hus-fotograf Pete Souza henge i vestfløyen av Det hvite hus siden den ble tatt for tre år siden.