Ta ryktet hans

George W. Bush-leiren har lagt en angrepsplan for å smadre presidentkandidat John Kerry før sommeren

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): En gavepakke fra John Kerry til George W. Bush ble avlevert sist tirsdag. Da uttalte senatoren som etter all sannsynlighet blir demokratenes presidentkandidat, følgende:

- Egentlig stemte jeg for de 87 milliardene, før jeg stemte imot dem.

Før noen fikk snudd seg, var setningen klippet inn i en av Bush-kampanjens TV-reklamer som angriper Kerry for vaklevorenhet. Det gjorde det ikke bedre at stemmegivingen gjaldt en bevilgning til amerikanske styrker i Irak.

- Man får ikke en slik presang hver dag, sier en av Bushs mest erfarne strateger, Matthew Dowd, til The New York Times.

TVILRÅDIG,

usikker og vankelmodig. En senator som har stemt for og imot de samme sakene. En glatt politiker bundet opp i systemet, uten styrke til å stå imot terror og skatteøkninger. Dette er merkelappene Bush-leiren vil klistre på John Kerry. En detaljert plan for å oppnå dette før sommeren er allerede i ferd med å bli gjennomført. I første omgang med drahjelp fra offeret selv.

I 90 dager, fra nå og fram til midten av juni, skal det amerikanske folk pepres med TV-innslag, annonser, taler og e-post som fokuserer på John Kerry som en ustadig og stadig skiftende politiker. Budskapet er i all enkelhet at Kerry er en mann man ikke kan stole på i vanskelige tider som disse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.