Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tabberanere var blakke etter danskebåtgambling

Tre nordmenn ranet blomsterbutikk på Jylland i går, etter å ha spilt bort pengene på danksebåten. Utbyttet av ranet var kroner null.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Etter å ha spilt bort pengene sine på danskebåten, ranet tre nordmenn en blomsterbutikk i Arentsminde nord på Jylland lørdag. Utbyttet av ranet var kroner null.

De tre sørlendingene på 18, 19 og 20 år hadde bevæpnet seg med øks og lekepistol og iført seg finlandshetter for å rane blomsterbutikken. Men etter å ha sjekket kassen, måtte de forlate stedet tomhendt, melder NRK.

Nordmennene ble pågrepet 15-20 kilometer fra blomsterbutikken, ved flyplassen i Ålborg. Finlandshettene, øksen og den falske pistolen ble funnet i bilen de kjørte.

De har innrømmet ransforsøket og har forklart det med at de trengte penger til hotellovernatting etter å ha spilt bort pengene sine på spilleautomater på danskebåten.

- De er ikke spesielt stolte av seg selv, sier vaktleder Frank Liltorp ved nordjyllandspolitiet til NRK. Nordmennene, som er fra Vest-Agder, er ifølge fvn.no varetektsfengslet fram til 1. desember. De vil trolig bli utvist fra Danmark og overlatt til norsk politi.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media