Tafser (34) truet med å «knerte» barnehagebarn

Befølte tobarnsmor på Nordmøre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 34-åringen befølte først en tobarnsmor og fulgte etter henne til barnehagen. Da han deretter ikke fikk være med inn, truet han med å «knerte alle barna» - og han skulle ta for seg barna hennes først, skriver Adressa.no.

Ville varme segEpisoden, som utspilte seg på Nordmøre, startet med at mannen vanket rundt i et boligområde og først spurte en 18-årig kvinne om han kunne få komme inn i leiligheten og varme seg mens han ventet på bussen.

18-åringen avslo forespørselen, og advarte i stedet tobarnsmoren, som var på vei til barnehagen med de to små barna, mot mannen, som begynte å følge etter dem.Da 34-åringen tok igjen tobarnsmoren, forsøkte han å beføle kvinnen, som skjøv ham bort gjentatte ganger. Utenfor barnehagen krevde han å få bli med inn, og etter å ha fått avslag framsatte han truslene mot barnehagebarna.

Etter episoden fulgte han etter tobarnsmoren på vei hjem igjen. I mellomtida hadde imidlertid de barnehageansatte varslet politiet, og kvinnen gjorde det samme etter at hun kom seg inn i leiligheten. 34-åringen ble pågrepet en stund seinere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer