Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tagg for sist!

Etter en langvarig nabokrangel valgte Iver Huitfeldt en noe alternativ form for hevn. Han tagget like godt ned hele husveggen, slik at naboene virkelig skulle få utsikt...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I ett år har husveggen stått med sitt fargeglade grin mot de ti leilighetene i sameiet rett overfor Huitfeldts hus. Nabokrangelen har mange elementer, men hovedargumentet til Huitfeldt er at naboene har kuttet ned trær og hekker slik at de nå har innsyn rett inn i huset og eiendommen hans. Dette har de gjort uten å spørre ham til råds.

Stones-plakat

- For to år siden tok de toppen av det ene treet mens jeg var på ferie. Da hengte jeg ut en Rolling Stones-plakat på veggen. For ett år siden tok de det som skjermet for innsyn, og som også ga skygge til hagen vår, slik at min kone som har solallergi kunne oppholde seg ute. Da tenkte jeg «hvis det er sånn det skal være, så...».

Dermed kjøpte han spraylakk til konas sønn og hans kamerat, som fikk lov til å utfolde seg fritt på husveggen. Resultatet står der ennå.

Irriterte naboer

Ingen av naboene på den andre sida av den lille frukthagen som deler eiendommene har veldig lyst til å snakke. De irriterer seg, og er leie av å forklare gjester hva i all verden det er som har foregått.

Ole Lund sitter i styret i sameiet som har fått den noe spesielle utsikten. Det var også han som felte treet.

- Hadde jeg visst hva følgene skulle bli, ville jeg jo aldri gjort det. Men treet sto på vår eiendom, og tok vekk mye av sola, sier Lund.

Søndag skal partene ha et møte, og da håper Lund alt ordner seg på minnelig vis. Huitfeldt er også innstilt på det.

- Vi blir nok enige. Og da er nok veggen hvit igjen før snøen kommer, sier han.

SØNNENS VERK: Iver Huitfeldt lot konas sønn og kameraten hans få utfolde seg fritt på husveggen.