- Taggere stakk med kniv for å drepe

Sykepleier-kamerat kan ha reddet livet til utelivsprofil (27) i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En porsjon flaks og en kamerat som er sykepleier medvirket til å berge livet til en 27 år gammel mann som ble knivstukket i Møllergata i Oslo natt til fredag.

27-åringen, en utelivsprofil som driver både bar og en forretning i området, kom fra jobb i baren like over midnatt da han oppdaget en gjeng som tagget på en vegg like ved butikken lenger oppe i gata.

Da han ba de ukjente taggerne om ikke å grise til butikkveggen, ble han uten forsvarel angrepet med kniv og stukket flere steder.

- Stakk etter pulsåre

- Det er ikke bare skremmende at man kan bli utsatt for slikt, men knivstikkene mot pulsårene i halsen og lysken viser at gjerningsmannen var ute etter å drepe for å ha blitt snakket til om malingen, sier en kollega og kamerat av den skadde 27-åringen til Dagbladet.no.

27-åringen gikk i følge med en kamerat som er sykepleier, og kollegaen tror det kan ha medvirket til at episoden ikke endte som en drapssak. Pulsåren ble skadd, og han fikk stort blodtap på kort tid.

Politiet lette ved 22-tiden fredag fremdeles etter tre eller fire ukjente gjerningsmenn. Mannen er utenfor livsfare og ved bevissthet, og ble fredag avhørt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer