Tak på matbutikk falt ned - flere skadd

Taket på Centra-mat på Stovnersenteret i Oslo falt ned ved 11.00-tida i dag. Seks personer ble skadd, men bare en alvorlig. Politiet gjennomsøker butikken med hunder for å finne ut om det kan ligge flere personer under takdelene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var vel 200 kvm av det innvendige taket i matsenteret som plutselig raste ned straks etter klokka 11 over et ukjent antall kunder som var på formiddagshandel i butikken.

Ifølge de første meldingene skal én person være alvorlig skadd, mens fire andre har fått sjokkskader. En sjette person ble brakt til legevakten med lårbeinsbrudd.

Fastklemt

En person som har sittet fastklemt under deler fra taket, ble reddet fram straks over klokka 12. Mannen var ved bevissthet og ble øyeblikkelig kjørt av gårde i ambulanse.

Hele handlesenteret ble evakuert etter ulykken. De som var i matbutikken, har fått tilbud om «samtaler» og skal samles på senteret i løpet av formiddagen. En del eldre mennesker som var inne i senteret, ble samlet i Fossum kirke som ligger om lag 100 meter fra senteret.

Årsaken til ulykken er ikke kjent, men folk som var i butikken forteller at taket bare plutselig braste ned etter et høyt brak, og også vann flommet ned. To betongbjelker og 15 cm dyp takmasse raste ut, ifølge opplysninger ved 13-tida.

Hunder

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer