«Takar lille APe-fyren er sååla enna!»

Abid Q. Raja blokkerer Ap-politiker på twitter etter nettkrangel.

FIKK NOK:  - Håkon Haugli hadde ikke noe fornuftig å komme med, sier venstrepolitiker og advokat Abid Q. Raja. Arkivfoto: Oddmund Lunde / Dagbladet
FIKK NOK: - Håkon Haugli hadde ikke noe fornuftig å komme med, sier venstrepolitiker og advokat Abid Q. Raja. Arkivfoto: Oddmund Lunde / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En debatt på minibloggtjenesten Twitter har blitt så opphetet at Venstres Abid Q. Raja har blokkert Arbeiderpartiets Håkon Haugli som leser av bloggen sin.

Debatten handler tilsynelatende om karakterer på jusstudiet (!), og begynner med et uskyldig spørsmål fra en utenforstående. Til Raja:«Er du den eneste juristen som har noen sjanse på Stortinget?»

Raja: «Den eneste laudable:-)» (Med karakteren laud. red.adm.)

Før dette har Raja spurt om noen har innspill til hva han skal skrive i spalten sin i Morgenbladet. Det er her Håkon Haugli henger seg på diskusjonen. Haugli: «Hva med å bruke Morgenbladets bakside til å nevne at du er den eneste laudable juristen med mulighet for stortingsplass? :-) »Kommentaren får Raja til å reagere.

Raja:«Takar lille APe-fyren er sååla enna! Takar deg!:-) Jeg er ikke flau over laud på jussen! Noen har faktisk jobbet på skolen! »

Slik fortsetter debatten til Raja til slutt blokkerer Haugli som «follower». (Les hele ordvekslingen i faktaboksen.)

Fikk nok- Jeg orket ham ikke mer. Han hadde ikke noe fornuftig å komme med. Jeg har fått nok av smålige kommentarer fra den kanten, sier Abid Raja, som avviser at det var juskaraktertemaet som ble for hett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer