- Takk for alt det fine du ga oss

Familie og venner tok et siste farvel med Johanne Zhangjia Ihle-Hansen (17).

RØRENDE BISETTELSE: Bærumsordfører Lisbeth Hammer Krog setter ord på hvordan det var å være tilstede under Johanne Zhangjia Ihle-Hansens bisettelse i Haslum kapell. Reporter: Øystein Andersen / Video: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BÆRUM/OSLO (Dagbladet): 17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen ble drept av sin stebror, terror- og drapssiktede Philip Manshaus, 10. august i år.

I dag ble hun bisatt i kapellet ved Haslum krematorium i en livssynsåpen seremoni, som er åpen for alle som ønsket å dele dagen med familien.

Seremonien ble innledet med Eric Claptons «Tears in Heaven», før gravferdstaler Henrik Syse startet sin minnetale.

- Kreativ

- I dag skal vi holde hverandres hender. Et helt liv kan vare i 17 år eller som vi aller helst vil, i 70-80 år. Uansett er det et helt liv. Levd som ingen annen. I dag skal vi minnes en som levde som ingen annen, og som levde et helt liv, sier Syse.

Han forteller om Ihle-Hansens oppvekst og personlighet. At hun var ei jente som turte å si fra om urettferdighet, og som var seg selv.

- Familien har bedt meg formidle noen ord og tanker om Johanne denne dagen. Hennes mamma og pappa forteller om en lite krevende jente. Som samvittighetsfullt gjorde sine lekser og sitt arbeid. Hun var klok og omtenksom. Venner forteller om en trygg venn med mange framtidsplaner, men som likevel maktet å leve i nået.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer