Takk til Oslos ledelse

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

vemmelse: Erling Lae, jeg har bekymret meg lenge. Over all søpla som har fått lov til å flomme over i byens gater på hele 2000-tallet. Nå er det heldigvis slutt. Først fikk vi spylt vekk horene. Det er jeg glad for. Det var plagsomt å tråkke seg gjennom sentrumsgatene, med en flokk av disse, oftest nigerianske kvinnene, hengende etter seg. «I like to suck and fuck.» Store myke lepper. Hese stemmer. Ikke rart at mange falt for fristelsen. Billige var de også. Men nå er de borte for godt. Takk for det. For jeg skammet meg over disse damene. På samme måte som jeg skammer meg over junkiene på platået foran sentralbanestasjonen, og flyktning-pusherne langs Akerselva, og khat-somalierne på Grønland. Fuck alle sammen.

Det er ikke noe ok å ha en oppegående og kontinental europeer på besøk, vandre gjennom byens gater, måtte forholde seg til vemmelsen. Dette er Norge. Ikke et land i den tredje verden. Vi vant Grand Prix. Både junior og senior. Vi har mest penger. Aksepter det. Hva er galt med det? Jeg er glad for at våre daglige ledere nå har tatt til vettet. Begynt å gjøre noe. Ikke en dag for tidlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer