- Takk!

Narkomane Siv (36) og tiggeren Knut (38) har fått et ras av henvendelser etter at Dagbladets Magasinet fortalte deres kjærlighetshistorie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kjente og ukjente medmennesker fra hele landet har gitt paret hyggelige hilsener, brev, gaver og tegninger.

Årets navn

På lik linje med storheter som Eva Joly og Petter Solberg ble morfinavhengige Knut nominert til årets navn i Dagbladet. Grunnen var hans innsats for å gjøre Siv til hovedperson i sitt eget drømmebryllup.

Selv hadde heroinavhengige Siv pantet flasker og spart unna penger til diadem og designkjole, for å kunne gå arm i arm med Knut ned kirkegulvet i Domkirken i Oslo, til tonene av samme bruremarsj som den Mette-Marit og kronprins Haakon hadde.

- Vi vil gjerne takke alle som gjorde bryllupet mulig. Alle som har sluppet en slant i koppen, og gitt oss rabatter på ting vi trengte.

Takk til kontordamen i Domkirken som tok imot oss med åpenhet og varme, som en ekte kristen person. Gatepresten, forloverne fra 7-Eleven, frisøren, gullsmeden og vennen Børre som fulgte Siv opp kirkegulvet. Og tusen takk til alle som har vært hyggelige mot oss etterpå, sier Siv og Knut.

Ventetid

Nylig feiret paret fem måneders bryllupsdag, med hjemmelaget kake og kaffe på det lille hospitsrommet de endelig ble tildelt, fire dager etter bryllupet i oktober. Håpet var å få plass på avrusning i januar. Men uke etter uke har passert uten at noe har skjedd. Nå har de fått løfte om avrusning ved Akuttinstitusjonen ved Ullevål universitetssykehus fra slutten av april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer