Skolekorps avlyser Berlin-tur etter Norwegian-kansellering

Takker nei til Norwegians tilbud om «buss for fly» Oslo- Berlin etter fly-kansellering

- Ville tatt for lang tid å komme til hektene, sier korpsmamma Astri Kamsvåg om den 16 timers bussturen.

LABER STEMNING: - Det er litt laber stemning, sier korpsmamma Astri Kamsvåg fra hotellet på Lillestrøm hvor Minde skoles musikkorps har overnattet. Her er hun bakerst til høyre, sammen med (foran fra venstre) Victoria Dyrseth, Anni Kamsvåg Frantzen, Eline Yndestad og (bak fra venstre) Fredrik Ertvaag, Ada Ulvestad og Brage Dyrseth og Mari Chamberlain (sistnevnte i midten til høyre. Foto: Privat
LABER STEMNING: - Det er litt laber stemning, sier korpsmamma Astri Kamsvåg fra hotellet på Lillestrøm hvor Minde skoles musikkorps har overnattet. Her er hun bakerst til høyre, sammen med (foran fra venstre) Victoria Dyrseth, Anni Kamsvåg Frantzen, Eline Yndestad og (bak fra venstre) Fredrik Ertvaag, Ada Ulvestad og Brage Dyrseth og Mari Chamberlain (sistnevnte i midten til høyre. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagen etter at Minde skoles musikkorps fra Bergen landet på Gardermoen og fikk meldingen om at Berlin-flyet var kansellert, ser korpset seg nå nødt til å avlyse hele turen.

Korpset har takket nei til flyselskapet Norwegians tilbud om «buss for fly» fra Lillestrøm til Berlin, med avreise klokka 10 idag.

- Det ville tatt for lang tid å komme til hektene igjen, sier korpsmamma Astri Kamsvåg til Dagbladet.

Finansiert med dugnad

Korpset har vært på reisefot siden i 12-tida i går , og med en to dagers forsinkelse og en busstur på hele 16 timer i kroppen, ville det ifølge Kamsvåg rett og slett ha blitt for tøft for de unge musikantene.

48 barn og unge er med på 60-års jubileumsturen for korpset, som skulle ha vart fram til torsdag. Egentlig skulle den ha gått til Berlin men ender nå på et hotell på Lillestrøm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer