Takket heltene for at de lever

Redningsmenn fra 330-skvadronen kom til Namsos.

Takket heltene for at de lever
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NAMSOS (Dagbladet): Trine Ingebrigtsen (26) mener hun og sønnen (to mnd) ville omkommet i leirraset i Namsos hvis det ikke hadde vært for helikoptermannskapene. I går fikk hun takket dem.

Sterkt gjensynFor flere av beboerne i Namsos ble det et sterkt gjensyn med mennene fra 330-svadronen Ørland, som reddet dem fra rasmassene for sju uker siden.

- De er våre redningshelter! Vi ville ikke klart oss uten dem. Fra de plukket oss opp til vi ble satt av på sykehuset, ble vi tatt så godt vare på, sier Trine Ingebrigtsen. Hun satt fast i rasmassene med sønnen Fredrik, som da bare var ni dager, i armene.

Ammet under rasetHun ammet babyen da raset gikk og rakk ikke komme seg i sikkerhet.

Samboeren Kenneth Sæternes (30) kom seg over på trygg grunn, hvor han ble fortvilt vitne til at Trine og Fredrik ble dratt seks meter av gårde med raset.

Trine skrapet av hud fra livet og ned, og ble stående barbeint i bare morgenkåpen i den kalde leiren. Fredrik hadde kun en tynn pysjamas på seg, men Trine klarte å holde ham varm ved å ha ham på innen av morgenkåpen, tett mot brystet. Klarte ikke hjelpeHun skrek til Kenneth, samboeren sin, at han måtte finne et tau. Nabo Per Olav Flakk firte seg ned til Trine og gav varme klær til henne og babyen.- Det var helt forferdelig å se Trine og Fredrik nede i leiren uten at jeg klarte å hjelpe dem, sier Kenneth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer