Takket være Frank, kan du tørke deg bak med Manchester United

Sjekk ut nordlendingens fiffige forretningsidé.

LIVERPOOL-FAN: Det burde ikke være tvil om hvor Frank Bjortjønnlis fotballsympatier ligger med denne forretningsideen. Foto: Privat / Nordlys
LIVERPOOL-FAN: Det burde ikke være tvil om hvor Frank Bjortjønnlis fotballsympatier ligger med denne forretningsideen. Foto: Privat / NordlysVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Nordlys): Liverpool-supporterne Frank Bjortjønnli fra Nordland og kompisen slo hodene sammen, og ut kom idéen om å gjøre dopapiret litt mer kreativt.

De sjekket litt rundt, og fant en bedrift i Kina som kunne lage det akkurat slik som de ønsket.

- Manchester United er hatlaget vårt, og derfor har vi lyst til at folk skal tørke seg bak med United-logoen, sier Bjortjønnli til Nordlys.

Også Liverpool De startet bedriften Norwipe AS fredag formiddag, og allerede samme dag hadde de fått flere tilbakemeldinger.

- Vi har fått noen telefoner og sms-er, og en del bestillinger. Firmaet er en hobbyvariant foreløpig, men er markedet stort, så tar vi det deretter, forteller han.

Guttene måtte bestille et stort parti for å få lov til å legge inn ordre. Da fant de ut at de samtidig skulle lage en med sitt eget lag også.

- Vi har Liverpool-ruller også, men det har vi ikke reklamert for ennå. Det blir ikke gøy å markedsføre vårt eget lag på den måten, så vi har en blandet følelse rundt det. Men mest dårlig, ler han.

God kvalitet Bjortjønnli lover at kvaliteten på dorullene er gode.

- Det er norsk kvalitet på papiret. Det er ikke trelags lambi, men tolags vanlig papir. Litt bedre kvalitet enn First Price. Vi har valgt kvaliteten selv, forteller han.

Selv om noen av tilbakemeldingene har vært både «ja, takk» og «aldri i vårt hus», tror kompisene at dorullene kommer til å slå godt an.

- Det er litt sjansespill, men vi måtte bare forsøke det. Vi er spent på tilbakemeldingene framover, sier Bjortjønnli.

Her er hva de selv skriver om produktet:

«IKKE GÅ GLIPP AV DETTE TILBUDET, FOLKENS! :o) Gled deg til do-besøket! Hva er vel ikke bedre enn å få byttet ut det gamle kjedelige dopapiret med ruller med noe av det verste man vet — nemlig Manchester United. Tenk deg å få tørket seg bak, snyte seg eller på annen måte tilgrise Manchester United-logoen og deretter få skylt logoen ned i toalettet. Vi kan love dere at det er en FANTASTISK opplevelse. Det er nesten som om man flere ganger daglig ønsker å tømme tarmsystemet :o)

Dette er et must for enhver som hater Manchester United!»