Takket være katta kunne Tabatha si opp jobben

- Folk gir henne ett blikk og så er de forelska.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Katten Tardar Sauce, populært kalt «Grumpy Cat», fra Arizona i USA har sjarmert folk over hele verden etter sitt gjennombrudd på nettet i 2012.

Den pottesure katta ble stor stjerne etter at eierne, Bryan og Tabatha Bundesen, la ut videoer og bilder av henne på nettet.

God for hundrevis av millioner Videoene har fått millioner av treff, og det tok ikke lange tiden før pus hadde sikret seg en enorm fanskare, egen hjemmeside, manager, Youtube- og twitterkonto og reklameoppdrag.

Slikt blir det penger av. Veldig mye penger.

Faktisk har Grump Cat tjent mer enn Hollywood-stjerner som Nicole Kidman, Cameron Diaz, Matt Damon og Matthew McConaughey, melder Express.

Den firbeinte krabaten har tjent svimlende 460 millioner kroner, og kan dermed skryte av å være tidenes rikeste kjæledyr.

Kjærlighet ved første blikk Ifølge mator Tabatha Bundesen (28) er katta ustoppelig.

- Det hun har oppnådd på så kort tid er utrolig og til å ta pusten fra en. Jeg kunne si opp jobben min noen dager etter at hun dukket opp i sosiale medier for første gang, og telefonen har knapt sluttet å ringe siden, sier hun ifølge Express.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer