- Takknemlig for at vi holdt det gående

I kveld holder hun avskjedstale, ifølge Hillarys valgkampmedarbeidere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det har bare vært et spørsmål om tid: Når vil Hillary Clinton gi seg og innse nederlaget mot Barack Obama?

Nå sier kilder nær Hillary at New York-senatoren og den tidligere førstedamen vil holde en avskjedstale i kveld. Riktig nok ikke en tale der hun trekker seg.

Det vil trolig først skje senere i uka, skriver avisa The New York Times.

Til CNN ordlegger en nær venn og rådgiver av Hillary seg slik:

- Hun vil gjøre det som skal til for å samle partiet til seier og gjøre det som er påkrevd av henne for å sikre at republikanerne taper.

Tom timeplan

Selv Hillarys mann, Bill Clinton, som har stått ulastelig ved sin kones side og tidvis vært i ivrigste laget, innser nå at kampen om Det hvite hus er tapt.

- Dette kan være den siste dagen da jeg er involvert i en valgkamp som dette, sa han i går, under et valgkamparrangement i South Dakota.

I tillegg til den ydmyke tonen, forteller også Hillarys tomme timeplan de neste dagene om en presidentkandidat som har gitt opp. I kveld skal hun holde et arrangement i hjemstaten New York.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer